Přeskočit na hlavní obsah

SILVESTROVSKÁ PROCHÁZKA ROKU 2023

K poslední dlouhé noci jsme vykonali krátkou 1,5 hodinovou túru přes Kraví horu a Wilsonův les.

 Vyhlídka na Brno z bývalé sjezdovky v Žabovřeskách. Počasí bylo teplé, kolem 5o C. Slunce se ale schovalo.






Oblíbené graffiti

 Studánka ve Wilsonově lese

 Všem a nejen těm, co zavítáte na můj blog, přeji krásný Nový rok 2024 a všechno dobré. Velice si vážím vaší věrnosti a doufám, že se zde budeme setkávat i nadále. V srdci chovám naději, že naše zemička bude vzkvétat. Vždyť je zde tolik dobrých a schopných lidiček.

 Převzato z Pinterestu

V Novém roce 2024 vítá Mirijam

 

Komentáře

  1. Mirijam, moc hezká procházka. Přeji Tobě a všem kolem Tebe zdraví, štěstí a pohodu.🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před večerní pijatikou to byla velmi příjemná procházka na vyčištění mozku. Také přeji Tobě, tvé rodině a přátelům a kamarádům zdraví, štěstí, pohodu, radost.

      Vymazat
  2. I tobě přeji spokojený nový rok hlavně ve zdraví a hodně pěkných procházek a výletů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zvláštní. na některých blozích se popletl čas. U mne je právě 1.1. 2024 2:19 a komenráře jsou ještě ze včerejška a dokonce odpoledne.

      Vymazat
    2. Přeji Ti také šťastný a spokojený nový rok, hlavně hodně zdraví, cestování, hodně věcí k vidění, pohodu a radost ze života.

      Vymazat
  3. Konečně zpráva od Tebe, krásné přání do 24 jsi napsala, ať tento rok vyjde i Tobě🍀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přeji Ti pohodový rok 2024, hodně zdraví, štěstí a radosti. A dopřejeme si i v r. 24 trochu toho sportu, že ano? Jak jinak udržet zdraví a fyzickou a psychickou rovnováhu.

      Vymazat
    2. Ani nevíš, jak jsi to vystihla😊

      Vymazat
  4. Šťastný nový rok a v něm pevné zdraví a hodně radosti a spokojenosti :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I Tobě šťastný nový rok, hodně zdraví, spokojenosti, pohody a radosti z luštění. 💖🍀

      Vymazat
  5. Já se tedy na silvestra na žádnou delší procházku nevykopal, tak jsem se trochu provětral aspoň při čtení tohoto článku :-). Přeji, ať je rok 2024 od základů dobrý. Však my mu to na konci zase vyúčtujeme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na konci roku 2024 nebudu už zase vědět, co bylo dobré a co špatné. Globálně chci věřit ve šťastné zítřky. Venku jsem zavětřila a hle: ono to přijde. 😂🤣

      Vymazat
  6. Každá procházka potěší duši i tělo.
    A to za každého počasí.
    Bájo vstup do roku Holuba vinšuji.

    OdpovědětVymazat
  7. Příjemná procházka. U nás taky jsme mívali počmáraný most zdola. Pak ho rekonstruovali, tak nevím, jak to tam dnes vypadá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten zapadlý, neudržovaný a počmáraný most v lese mi připadal zvláštní. Umělci tohoto žánru využijí každé plochy - v podchodech, na zídkách, domech, bytech.

      Vymazat
  8. Fredy Kruger

    " Chodím tu po mostě, zděšen si říkám :
    ,,tenhleten most vede od nikud nikam !
    Snad celý den, po něm se procházím
    a nevím, kde vůbec se nacházím !

    Proboha !
    nespím ? ... ať vzbudím se !
    ( ? ) jsem v záchodě, hlavu mám v míse ! "

    " Kryšpýne ! konečně vyblil ses ?"
    řve z postele žena Agáta :
    " Je Nový rok !!"

    .... Kryšpýn řve : " Tak ...tak tak !!"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělé, Fredy. Všechno NEJ do nového roku!!! 💖

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

PŘEKVAPENÍ K NAROZENINÁM

Dcera se narodila krátce před novým rokem, ale za to vlastně může švagrová. Přišla k nám na návštěvu a říkala, že pokud už mám porodní indicie čtrnáct dní, neměla bych váhat a zajít za svou gynekoložkou, neboť se miminko pravděpodobně chystá na boží svět. Sice takhle už se chystalo dva týdny, nicméně dala jsem se přesvědčit a nechala nedovařený oběd nudle na sladko s tvarohem a vypravili jsme se s manželem za mojí doktorkou. Lékařka provedla testy a hned mne odeslala do porodnice. Chtěla jsem rodit v rodném městě, tak nás čekala ještě 30 minutová jízda. Naložili jsme syna a vydali se na cestu. Bylo nasněženo, námraza a první větší kopec nebyl schopen manžel vyjet. „Uklidni se, neblázni, žádné bolesti nemám, nespěchej,“ konejšila jsem ho. Dorazili jsme do města, ale moje máma, která měla pohlídat syna po tu dobu, než mne manžel doprovodí do porodnice, nebyla doma. „Je u kadeřnice,“ sdělila nám sousedka. Našli jsme ji pod sušákem. „Nemohu hlídat, musím si nechat upravit vlasy.“ „Neblbn

OČNÍ ZÁŠKUBY

Když se oko zblázní Přichází to docela náhle a trvá většinou několik minut: oční škubnutí. Ačkoliv je to jen nepatrný pohyb, může dost znervóznit. Uvádíme přehled příčin a příznaků - a vysvětlíme, jak se záškubům oka vyhnout. Foto: Susann Städter/photocase.de Náhle se víčko začne chvět. Co za tím vězí a co se s tím dá dělat? Že se naše oči na pár sekund zdánlivě jakoby samy od sebe nakrátko zavřou a zase otevřou, víme. Zavření a otevření oka, mrkání, zajišťuje stabilní slzný film a my jsme na to tak zvyklí, že ho někdy vědomě nevnímáme. Oční víčko však někdy rychle a nekontrolovatelně kmitá a škubá, což může vést k nejistotě. Záškuby očí: Varovný signál těla Napřed dobrou zprávu: I když výsledky vyhledávání na Googlu naznačují něco jiného - u většiny lidí za záškuby nejsou žádné nádory nebo nevyléčitelná nervová onemocnění, ale neškodné příčiny. Otravné škubání je však signálem našeho těla, že je něco špatně. A naslouchat vlastnímu tělu se vždy vyplatí. Příčin, proč oko má záškuby, je