Přeskočit na hlavní obsah

MYSTICKÁ ASTROLOGIE

Jak čas ubíhal, stále více lidí vyvíjelo tlak, jak se vypořádat s nepříznivou situací, která může přijít v životě každého z nás. V lidském životě je mnoho událostí, které mohou vypadat jako blesk z čistého nebe. Pokud jsou tedy neočekávané, mohly by způsobit další problémy. To je jeden z důvodů, proč většina lidí by ráda věděla, co se přihodí. Myšlenka se může zdát divná, ale astrologie určitě lidem pomáhá.

Astrologie se týká metod, které vymýšleli lidé ve starověku, ačkoliv i když došlo k určitým změnám, které jsou přínosem pro moderní svět, základy jsou stále ty stejné. Pokud tomu říkáte věda o hvězdách, nebudete vůbec mimo cíl. V zásadě popisuje vztah hvězd a vás a účinek je odvozen od polohy těchto hvězd v době vašeho narození. To je celý koncept astrologie, ale rozhodně to není tak snadné, jak to vypadá, když se to takhle řekne. Existuje mnohem více komplikací, které je třeba brát v úvahu, abychom dostali přesné údaje. Astrologie opravdu dělala zázraky a ani v moderním světě, jako je dnes, neztratila svůj lesk.

Skutečnost je taková, že zkušený astrolog dokáže docela dobře hovořit o časech, o kterých lze předpokládat, že budou vašimi špatnými časy, a je zcela logické, že pokud to víte, budete v lepší situaci, abyste se s touto situací vyrovnali. Palčivou otázkou však zůstává, zda skutečně lze změnit vaši budoucnost pomocí astrologie. Odpověď je jednoduchá, astrologie se těmto okolnostem nevyhýbá a v některých případech vlastně ani nemůže poukázat na ty okolnosti, může však zmínit časové období, kdy musíte být opatrní. Také existuje spousta jiných aspektů, které je nutno zvážit.

Například mohou být pro vás velice lehce dostupné a prospěšné astrologické údaje týkající se vztahu a manželství. Můžete si snadno někde přečíst předpověď o datu vaší svatby. Pro některé lidi, kteří si nejsou dobře vědomi rozměrů, které má astrologie, může být opravdu vzrušující zjistit, že se mohou přiblížit své budoucnosti.

Důležitým faktem však je, že musíte jít k astrologovi, který by měl být jedním z nejlepších, co se týče znalostí a zkušeností v tomto oboru. Musíte také pochopit, že to není něco, co se může každý naučit, vyžaduje to vyčerpávajícího úsilí a také budete muset věnovat spoustu svého času na získání umění v oblasti astrologie. Většině lidí trvá roky, než pochopí vytvoření grafu narození. Nicméně protože lidé jsou stále zvědavější, aby se dověděli něco o své budoucnosti, existuje také více falešných astrologů, kteří vám mohou skutečně ublížit, a to jak duševně, tak finančně, takže je lepší se od nich držet dál.


Astrologie je naukou o hvězdách a vesmíru. Zkoumá vesmír, postavení hvězd a dění zde na zemi, včetně toho, jak hvězdy a vesmír ovlivňují nás. Astrologie, dříve nazývaná hvězdopravectví, přitahovala pozornost i v dobách dávno minulých. Kolik šamanů a mystiků chce číst ve hvězdách, stejně jako mnohé věštkyně. Vaši budoucnost naleznete v mnoha časopisech, které obsahují horoskopy. Podle data narození, znamení zvěrokruhu, numerologie, se dají určit vaše dobré a špatné dny, kdo se k vám hodí nebo komu se vyhnout.

Za jednu z nejstarších, nejdokonalejších a nejpropracovanějších astrologií lze považovat astrologii védskou. Vyznačuje se vysokou přesností. Nezkoumá kauzalitu (příčinnost) mezi nebeskými tělesy a pozemským děním, ale umožňuje pochopit karmu a vyhnout se, odvrátit nebo omezit negativní události kolem vás.

Za pozornost stojí mayská či aztécká astrologie či celestinské proroctví. Ze západních astrologů je známý Nostradamus a jeho proroctví. Od západní astrologie se liší čínské horoskopy.



Ze zajímavosti vám představím čínský horoskop na rok 2020.

Čínský horoskop na rok 2020 bude Rokem kovové krysy.

Čínský horoskop na rok 2020 oficiálně odstartuje dne 25. ledna 2020 a skončí dne 11. února 2021.

Rok 2020 se podle čínského horoskopu ponese ve znamení nových příležitostí. Celý rok kovové Krysy bude protkán změnami a doslova nezůstane kámen na kameni. Štěstí ale bude přát jen činorodým a aktivním jedincům, pasivita v roce 2020 rozhodně nebude v kurzu.

Pokud toužíte po změnách v oblasti kariéry, lásky nebo osobního rozvoje, paní Štěstěna vám bude nakloněna. Musíte jít ale změnám sami naproti a sami se o ně zasloužit. Jen tak dostanete v roce 2020 přesně to, po čem toužíte.

Kariéra v roce 2020

Rok 2020 sice přeje všem pracovním změnám, ale pouze lidem, kteří prokáží pořádnou dávku vůle, urputnosti, vytrvalosti, píle a efektivity.

Aby byly vaše snahy úspěšné, budete se muset soustředit nejen na sebe, ale také na své bližní. Zkuste každý den udělat jeden dobrý skutek. V pracovní oblasti se snažte pomáhat dosahovat úspěchů také dalším lidem. Pokud vás někdo požádá o pracovní výpomoc, neodmítejte. A hlavně - nedělejte vše jen pro peníze, ale hlavně pro dobrý pocit.

Peníze v roce 2020

V roce 2020 konečně začnete vydělávat více peněz a nebudete živořit z měsíce na měsíc. Podaří se vám uspořit peníze a vytvořit tzv. finanční polštář, díky kterému se konečně přestanete obávat o budoucnost.

Rok kovové Krysy bude vhodný pro podnikání, samostatně výdělečnou činnost a celkové osamostatnění v práci.

Láska a vztahy v roce 2020

Celý rok kovové Krysy 2020 se ponese v harmonickém, láskyplném a tolerantním duchu. Klíčem k opravdové lásce se ukáže být komunikace. Mluvit o problémech, přáních, touhách i potřebách, to budou trendy v roce 2020.

Zdraví v roce 2020

Všechna znamení zvěrokruhu se budou těšit ze zdraví a harmonie, říká čínský horoskop na rok 2020. Klíčem k dlouhověkosti, vitalitě a dobré kondici se ukáže být sport. Nikoliv nárazový, ale pravidelný. V roce 2020 si proto dejte za cíl vybudovat si aktivní sportovní návyky, kterým se budete pravidelně věnovat. Klidnější znamení zvěrokruhu ocení jógu, pilates nebo procházky. Pro aktivnější znamení je vhodný běh, jízda na kole nebo rychlostní plavání. A nejživelnější znamení zvěrokruhu si nejlépe dobijí baterky při cross-fitu, TRX cvičení, silovém zvedání závaží nebo při horolezectví.

Čínský horoskop na rok 2020 radí, abyste dostatek volného času věnovali také tzv. psychohygieně, tedy očistě mysli. Nejvíce se vám podle předpovědi kovové Krysy osvědčí pobyt ve wellness, pravidelné masáže nebo jen vycházky v přírodě. Zdravé tělo, to je především zdravá mysl. Zapomeňte proto na negativní myšlení a naučte se, jak být pozitivní.

Znamení Krysa - charakteristika

Krysy vynikají svou společenskou povahou. Znamení Krysy vyniká v komunikaci. Stačí jeden úsměv Krysy a celý svět jí leží u nohou.

Pozitiva Krysy
  • inteligence, výřečnost, pohotovost, komunikativnost, flexibilita, přizpůsobivost, činorodost
Negativa Krysy
  • upovídanost, tvrdohlavost, vybíravost, ziskuchtivost, neústupnost
Pokud vás čínská znamení horoskopu zaujala, můžete si je podrobně přečíst na web stránce: http://www.spektrumzdravi.cz/cinsky-horoskop-charakteristika-znameni

Stoprocentně nevěřím horoskopům, zvláště ne horoskopům na každý den nebo týden, ale myslím, že něco na tom kdy jste se narodili, v kolik hodin, jaké bylo postavení hvězd, jaké roční období, jaká byla pozice hvězd, Slunce, Vesmíru, Země, Luny bude. I ten zvířecí zvěrokruh charakterizuje člověka a jeho vlastnosti. Stejně tak nepodceňuji ani čínské horoskopy a jejich symboliku zvířat a určování typů člověka.

Pokud bych chtěla najít něco, co je v rozporu s daným člověkem a horoskopem, určitě bych to našla. Ani nejsem ten typ člověka, který by se opíral o horoskopy.

Ale ze zajímavosti si někdy nějaký přečtu a zkoumám, zda na mne sedí, či nikoliv. Jak jste na tom vy?

Nebo se najde někdo, kdo je schopen určovat podle energie, energických koulí, karet, hvězd, vlasů, fotografií, kyvadel, písma budoucnost lidí či Země?

Překlad a doslov: Mirijam

Komentáře

  1. " Když  piju  wodku, sic  chrápu  jak prase,
    však výborně  spí  se  mi  po  kořalce !!... naopak  zase  po  pivě,
    sny  mívám  děsivé !  strašlivé !
    na  sny  má  pivo zvláštní vliv !... jáá... včera  vypil... tak ... třicet  piv,
    ( slyšet je  skuhrati  sedláka  Jíru )" Já  usnul.... mně  zdálo  se  o  vesmíru !
    ... Země  jest  v prdeli ! kde  může  být ??
       šeptám si  ,,klid  Jiro ! jenom  klid,, !
    ( to se mi  stalo  ve  středu )... letím  snad ve  kosmu  do  středu ?
    kde  by  ten  střed  tak  mohl  být ?hovoří vesmír :  "  Kdekoliv !"" A  kde  jest  obvod ?  víš  kde ?"hovoří  vesmír :  " Nikde !"... vidím zemi !  je  maličká
    asi tak,... jak  ,,z prdu  kulička, !!A černé díry !  tady... sem..
    větší jsou než moje zadnice !
    těch sluncí  co je tam !  červených, bílých,
    kdybych byl astrolog  ...pochopil bych ?Hle !  galaxie  a  hvězdokupy
    z podvesmírů  se  ve  větší  kupí !,,kde jsem ,,??  řvu  na  hvězdy... celý  jsa  bez  sebeHovoří  hvězdy : " Sereme  na  tebe !!"" My, lidé...vás  zkoumáme  znalecky "..dí hvězdy :  "  My  sereme  na  všecky !
    a neptej se více už !  do prdele !!"... já  vzbudil se, spadl jsem ze postele !!
    nevěda, proč  jednu  v  konečníku....
    a  druhou  ruku  mám  ve  nočníku ??!"V hostinci  ,,U  Wola,,  každý  jen  zírá
    co vše  jim  vyprávěl  sedlák  Jimm  Jira !
    Brebtají :  "  Kurwa... no... to  by  bylo "venku již  silně  se zešeřilo
      Kdos´ vykřikl :  " Hle !  venku  úplněk !!"Vytřeštěni  jsou  úplně !!

    OdpovědětVymazat
  2. Mezi hvězdami a námi
    je dobrých 300 miliard let,
    my zkoumáme tu dálku
    a u nohou nám leží svět.Tož připijme na vývoj vesmíru,
    trpaslíků, Slunce, luny,
    ať už má, či nemá černou díru,
    dám si ještě jednu a jsem bez koruny.

    OdpovědětVymazat
  3. pribehynaivniblondyny27. prosince 2019 v 0:42

    Já su zvědavá opice, tak jsem zvědavá, co ta krysa donese😀😉

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Já jsem had, ale nevím, co na to krysa. 😀

    OdpovědětVymazat
  5. Já, kohout věřím, že se s kovovou krysou tak nějak popasuju...

    OdpovědětVymazat
  6. [5]: Tak to ti gratuluji. Nevím, jestli budeš mít lítý boj, ale každopádně všechno NEJ v Novém roce!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem pes a zdá se, že mi krysa nijak nepřekáží v mém počínání. V mládí jsem se astrologii věnovala jen pro vlastní potřebu, protože mi to pomáhalo lépe se vyznat v lidech. Uměla jsem podle vzhledu poznat, kdo se narodil v jakém znamení. Ovšem nikdy jsem to, co se píše o znameních zvěrokruhu nebrala do slova. Je ale pravda že to co jsem měla načteno mi pomohlo vyznat se v lidech a i vyhnout se ne zrovna pohodovým situacím. Později jsem se naučila používat intuici abych zjistila že je to jediné na co se mohu v životě opravdu spolehnout…

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

SILVESTROVSKÁ PROCHÁZKA ROKU 2023

K poslední dlouhé noci jsme vykonali krátkou 1,5 hodinovou túru přes Kraví horu a Wilsonův les.   Vyhlídka na Brno z bývalé sjezdovky v Žabovřeskách. Počasí bylo teplé, kolem 5 o C. Slunce se ale schovalo. Oblíbené graffiti   Studánka ve Wilsonově lese   Všem a nejen těm, co zavítáte na můj blog, přeji krásný Nový rok 2024 a všechno dobré. Velice si vážím vaší věrnosti a doufám, že se zde budeme setkávat i nadále. V srdci chovám naději, že naše zemička bude vzkvétat. Vždyť je zde tolik dobrých a schopných lidiček.  Převzato z Pinterestu V Novém roce 2024 vítá Mirijam  

PŘEKVAPENÍ K NAROZENINÁM

Dcera se narodila krátce před novým rokem, ale za to vlastně může švagrová. Přišla k nám na návštěvu a říkala, že pokud už mám porodní indicie čtrnáct dní, neměla bych váhat a zajít za svou gynekoložkou, neboť se miminko pravděpodobně chystá na boží svět. Sice takhle už se chystalo dva týdny, nicméně dala jsem se přesvědčit a nechala nedovařený oběd nudle na sladko s tvarohem a vypravili jsme se s manželem za mojí doktorkou. Lékařka provedla testy a hned mne odeslala do porodnice. Chtěla jsem rodit v rodném městě, tak nás čekala ještě 30 minutová jízda. Naložili jsme syna a vydali se na cestu. Bylo nasněženo, námraza a první větší kopec nebyl schopen manžel vyjet. „Uklidni se, neblázni, žádné bolesti nemám, nespěchej,“ konejšila jsem ho. Dorazili jsme do města, ale moje máma, která měla pohlídat syna po tu dobu, než mne manžel doprovodí do porodnice, nebyla doma. „Je u kadeřnice,“ sdělila nám sousedka. Našli jsme ji pod sušákem. „Nemohu hlídat, musím si nechat upravit vlasy.“ „Neblbn

VÝSTAVA ALFONS MUCHA

Nedávno jsem navštívila výstavu v mém rodném městě v Ivančicích, kde se narodil 24. července 1860 i malíř světového jména Alfons Mucha. Žil v období secese, a to ovlivnilo i jeho tvorbu. Jeho práce zobrazují především ženskou krásu. Jeho otec Ondřej byl vyučený krejčí, pocházel z vinařské rodiny a v pozdějším věku působil jako soudní úředník v zadním traktu budovy v Ivančicích. V bývalé budově soudu se nyní konají výstavy významných osobností města Ivančic. Nejznámější jsou Alfons Mucha a český herec Vladimír Menšík. Ondřej poslal syna Alfonse na Slovanské gymnázium do Brna. Pražská akademie mu byla zprvu odmítnuta z důvodu nedokončené střední školy. Školu nedokončil ne v důsledku svého zdravotního stavu, jak prohlašoval, ale pro velký počet neomluvených hodin. Dobré známky měl Mucha z kreslení a ze zpěvu. Přesto Muchovy tvorby si všimnul profesor Lhota. Po školním neúspěchu působil Alfons Mucha jako písař u soudu v Ivančicích. Jedna z jeho prvotin bylo zhotovení divadelní dekorace pro